Vleesthermometer kopen? 5x de beste vleesthermometer van 2024

Wil je thuis een meesterlijk stukje vlees serveren? Of ben je het simpelweg zat dat je biefstuk of rollade telkens niet goed gaar is? Dan is een vleesthermometer een geschikte oplossing. Met een vleesthermometer kun je vlees perfect gaar bakken zodat je hier ultiem van kunt genieten!

Nu zijn er tegenwoordig veel verschillende vleesthermometers te koop. Hierdoor kan de keuze voor de beste vleesthermometer nog wel eens lastig zijn. Maar maak je geen zorgen! Wij van de Pannenbaas.nl hebben de beste vleesthermometers van 2024 onder de loep genomen en vervolgens samengesteld in deze top 5. Ook lichten we de vleesthermometers stuk voor stuk toe, zodat jij de beste uit kunt kiezen. Vervolgens geven we je nog wat handige informatie over hoe je om moet gaan met een vleesthermometer. We sluiten af met wat veelgestelde vragen over vleesthermometers. Lees dus snel door!

24

Vleesthermometers onderzocht

45+

Reviews gecheckt

5

Webshops vergeleken

Wat is de beste vleesthermometer van 2024?

1

MostEssential Premium Vleesthermometer
Beste keuze

De beste vleesthermometer van 2024 is de MostEssential Premium Vleesthermometer. Deze thermometer onderscheidt zich door een combinatie van snelheid en nauwkeurigheid, met een hoge resolutie sonde die de temperatuur binnen 1 seconde weergeeft. Met een indrukwekkend meetbereik van -50 °C tot 300 °C is hij geschikt voor diverse toepassingen, inclusief bakken, koken en BBQ’en. De IP67-waterdichtheid maakt reinigen eenvoudig. De ‘HOLD’-knop en LCD-scherm maken het aflezen gemakkelijk, terwijl het compacte formaat en lichte gewicht van 70 gram moeiteloos in gebruik zijn. Bovendien functioneert deze veelzijdige tool als suikerthermometer, heeft het een ingebouwde flesopener, magneet en ophanggat, waardoor het de perfecte multifunctionele vleesthermometer is voor een scherpe prijs.

Kort vooraf: hier moet je op letten tijdens het kopen van de beste vleesthermometer

Type vleesthermometer: Er zijn verschillende types vleesthermometers beschikbaar, waaronder analoge thermometers, digitale instant-read thermometers en draadloze thermometers met sondes. Kies het type dat het beste past bij je kookstijl en behoeften.
Nauwkeurigheid: Nauwkeurigheid is van vitaal belang bij het meten van de interne temperatuur van je vlees. Zoek naar thermometers met een hoge nauwkeurigheidsgraad, bij voorkeur binnen een range van een paar graden.
Meetbereik: Controleer of de thermometer het juiste temperatuurbereik heeft voor de soorten vlees die je van plan bent te koken. Sommige thermometers zijn specifiek voor bepaalde temperaturen, terwijl andere een breder bereik hebben voor diverse vlees- en gerechttypes.
Sonde-lengte: Voor grotere stukken vlees of gerechten die diep in de oven moeten blijven, is een thermometer met een lange sonde belangrijk om de temperatuur in het midden van het vlees nauwkeurig te meten.
Type sonde: Er zijn dunne sonde- en dikke sonde-opties. Dikke sondes zijn duurzamer en handig voor grotere stukken vlees, terwijl dunne sondes minder impact hebben op het vleesoppervlak.
Alarmfuncties: Sommige thermometers hebben ingebouwde alarmen die afgaan wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Dit is handig om overkoken te voorkomen.
Connectiviteit: Draadloze thermometers met Bluetooth- of wifi-connectiviteit kunnen handig zijn omdat je dan het kookproces vanaf een afstand kunt volgen.

Overzicht top 5 beste vleesthermometers van 2024


1

MostEssential Premium Vleesthermometer
Beste keuze

2

Onyx cookware™ Vleesthermometer

3

MostEssential 2-in-1 Vleesthermometer PRO Edition
Met 1 meter lange sonde

4

Lemi’s Goods Digitale Vleesthermometer
Beste goedkope bluetooth vleesthermometer

5

Meater Block Vleesthermometer
Premium draadloze vleesthermometer

De top 5 beste vleesthermometers van 2024 beschreven


1

MostEssential Premium Vleesthermometer
Beste keuze

De beste vleesthermometer van 2024 is volgens ons deze MostEssential Premium Vleesthermometer. Deze vleesthermometer biedt een ongeëvenaarde combinatie van snelheid en nauwkeurigheid. Met een hoge resolutie sonde die de temperatuur binnen 1 seconde weergeeft en maximale afwijking van slechts 0.5 °C, is het een zeer betrouwbare en snelle vleesthermometer.

Met een indrukwekkend meetbereik van -50 °C tot 300 °C is deze thermometer geschikt voor diverse toepassingen, van bakken en koken tot BBQ’en. De IP67-waterdichtheid maakt afspoelen onder de kraan eenvoudig en probleemloos, hierdoor is het reinigen van de vleesthermometer een eitje.

De ‘HOLD’-knop maakt het aflezen van de temperatuur op het LCD-scherm na gebruik gemakkelijk, je hebt ook nog de mogelijkheid om metingen op te slaan. Met een compact formaat en een gewicht van slechts 70 gram is de thermometer moeiteloos in gebruik. Het uitklappen van de sonde activeert automatisch de vleesthermometer, en de temperatuurgrafiek geeft vervolgens snel de aanbevolen temperaturen voor verschillende vleessoorten weer.

De MostEssential Vleesthermometer is niet alleen een keukentool, maar fungeert ook als suikerthermometer voor het karamelliseren van suiker. Hoe handig is dat? Daarnaast heeft deze vleesthermometer ook een ingebouwde flesopener, magneet, en ophanggat. Kortom, de perfecte multifunctionele vleesthermometer voor een scherpe prijs!

Pluspunten
 • Temperatuur binnen 1 seconde al zichtbaar op helder LED display
 • Meetbereik van -50 °C tot 300 °C
 • IP67 waterbestendig
 • Weegt slechts 70 gram
 • Uitklapbare sonde van 11 centimeter
 • Kan ook gebruikt worden als suikerthermometer
 • Ingebouwde flesopener en magneet om op te hangen
 • Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
Minpunten
 • Niet te koppelen met app

Bekijk hieronder waar de MostEssential Premium Vleesthermometer verkrijgbaar is:


2

Onyx cookware™ Vleesthermometer

De Onyx cookware™ Vleesthermometer is zonder twijfel de tweede beste vleesthermometer van 2024. Deze volledig draadloze thermometer is een echte gamechanger. Met zijn eenvoudige installatie, snelle koppeling met een handige app en nauwkeurige metingen, maakt deze thermometer het bereiden van een sappige steak of smakelijke braadstukken moeiteloos.

Het ontwerp is een verbeterde versie van traditionele vleesthermometers, die vaak lastig in gebruik zijn vanwege storende kabels. Met deze bluetooth vleesthermometer heb je volledige bewegingsvrijheid binnen een bereik van 10 meter. De thermometer is robuust en duurzaam, met een keramisch handvat dat bestand is tegen hoge temperaturen tot maar liefst 500°C! Ook is deze vleesthermometer volledig waterbestendig. De vleesthermometer is voorgeprogrammeerd voor verschillende vleessoorten, maar dit kan ook eenvoudig worden aangepast aan individuele kookvoorkeuren. Het overzicht in de app maakt aanpassingen zeer gemakkelijk.

Kortom, Onyx cookware™ Vleesthermometer met Bluetooth biedt een betrouwbare manier om je gerechten perfect te bereiden. Met zijn nauwkeurige metingen en een gebruiksvriendelijke app is deze thermometer onmisbaar voor iedere kookliefhebber!

beste vleesthermometer
Pluspunten
 • Draadloos via app te bedienen
 • Verbinding tot 10 meter afstand
 • Hoogwaardige keramische sonde
 • Waterbestendig
 • Hittebestendig tot 500°C
 • De app stuurt een melding wanneer het vlees gaar is
 • Je kunt allerlei vleessoorten instellen via de app
Minpunten
 • Niet de goedkoopste optie
 • Slechts 1 sonde

Bekijk hieronder waar de Onyx cookware™ Vleesthermometer verkrijgbaar is:


3

MostEssential 2-in-1 Vleesthermometer PRO Edition
Met 1 meter lange sonde

Zoek je een vleesthermometer met een lange sonde die je bijvoorbeeld perfect in de oven kunt gebruiken? Dan is deze MostEssential 2-in-1 Vleesthermometer PRO Edition waar je naar op zoek bent! Dit is eigenlijk de verbeterde versie van de normale MostEssential Premium Vleesthermometer. Deze geavanceerde thermometer biedt een unieke combinatie van snelheid en precisie. Eén van de twee sondes, met een indrukwekkende lengte van 1 meter, zorgt voor veelzijdigheid bij het meten van temperaturen.

Met een supersnelle hoge resolutie sonde, die de temperatuur binnen 1 seconde nauwkeurig weergeeft en slechts maximaal 0.5 °C afwijkt, staat deze vleesthermometer garant voor betrouwbare meetresultaten. Het uitgebreide meetbereik van -50 °C tot 300 °C maakt het geschikt voor diverse toepassingen, variërend van bakken en koken tot BBQ’en. Dankzij de IP67-waterdichtheid is deze thermometer eenvoudig af te spoelen onder de kraan, wat het schoonmaken vereenvoudigt.

De ‘HOLD’-knop vergemakkelijkt het aflezen van de temperatuur op het LCD-scherm na gebruik, met de mogelijkheid om metingen op te slaan. Met een compact formaat en een gewicht van slechts 70 gram is de thermometer moeiteloos in gebruik. Het uitklappen van de sondes activeert automatisch de vleesthermometer, en de temperatuurgrafiek geeft snel de aanbevolen temperaturen voor verschillende vleessoorten weer.

De MostEssential Premium Vleesthermometer met dubbele sondes dient niet alleen als een onmisbare keukentool, maar fungeert ook als suikerthermometer voor de perfecte karamelisatie van suiker. Met een ingebouwde flesopener, magneet en ophanggat biedt deze multifunctionele thermometer ultiem gemak tegen een betaalbare prijs!

Pluspunten
 • Temperatuur binnen 1 seconde al zichtbaar op helder LED display
 • Meetbereik van -50 °C tot 300 °C
 • IP67 waterbestendig
 • Weegt slechts 70 gram
 • 2 sondes waarvan 1 met een lengte van 1 meter
 • Kan ook gebruikt worden als suikerthermometer
 • Ingebouwde flesopener en magneet om op te hangen
 • Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
Minpunten
 • Niet te koppelen met app

Bekijk hieronder waar de MostEssential 2-in-1 Vleesthermometer PRO Edition verkrijgbaar is:


4

Lemi’s Goods Digitale Vleesthermometer
Beste goedkope bluetooth vleesthermometer

De Lemi’s Goods Digitale Vleesthermometer is de beste keuze als je toch een bluetooth vleesthermometer wil, maar hier niet de hoofdprijs voor wil betalen. Door deze vleesthermometer heb je geen gedoe meer met constant opletten op je vlees, want deze thermometer en bijbehorende ToGrill app nemen dat werk voor je over. Met een eenvoudige installatie van de ToGrill app op je smartphone, kun je binnen enkele minuten aan de slag.

Selecteer vervolgens simpelweg het type vlees en de gewenste garing in de app. Zodra je vlees de gewenste temperatuur heeft bereikt, krijg je een melding op je telefoon. Je telefoon dient dan wel binnen een straal van 10 meter van de vleesthermometer sonde te blijven.

De app biedt standaardtemperaturen voor een breed scala aan vleessoorten, inclusief verschillende gradaties van gaarheid zoals medium rare en rare. Als je een andere temperatuur wilt instellen, kun je dit uiteraard ook doen. Al met al is deze Lemi’s Goods Digitale Vleesthermometer een zeer goede optie als je voor weinig geld op zoek bent naar een digitale vleesthermometer.

Pluspunten
 • Handige goedkope bluetooth vleesthermometer
 • Koppelbaar met ToGrill app
 • Stel de gewenste temperatuur per soort vlees in
 • Hittebestendig tot 300°C
Minpunten
 • Er zit alsnog een draad aan de sonde
 • Slechts 1 sonde

Bekijk hieronder waar de Lemi’s Goods Digitale Vleesthermometer verkrijgbaar is:


5

Meater Block Vleesthermometer
Premium draadloze vleesthermometer

Wil je echt professioneel koken of braden, dan is deze Meater Block Vleesthermometer toch wel the way to go. Deze veelzijdige vleesthermometer biedt uitkomst wanneer je gelijktijdig verschillende gerechten bereidt op één of meerdere warmtebronnen, zoals barbecues, kookplaten en ovens.

Het moderne design van de Meater Block, gemaakt van echt hout, voegt een stijlvolle touch toe aan zowel je keuken als je tuin. Het biedt de mogelijkheid om tot 4 Meaters tegelijkertijd te gebruiken, waarbij elk exemplaar zich kan richten op specifieke gerechten met verschillende gewenste temperaturen en bereidingstijden.

Een opvallende eigenschap van de Meater Block is het nauwkeurig berekenen van de resterende bereidingstijd en het versturen van meldingen wanneer het gerecht klaar is. Een leuke extra functie stelt je in staat om je kookvoortgang real-time te delen met vrienden of buren. Hierdoor kunnen zij meekijken en op de hoogte blijven van wat je aan het bereiden bent en wanneer het klaar is.

De intuïtieve bediening van de Meater Block wordt mogelijk gemaakt door het touch screen op het apparaat. Via dit scherm kun je stap voor stap de instellingen voor verschillende gerechten aanpassen. De 4 meetsondes van de Meater Block Vleesthermometer werken goed samen met de hoofdconsole (Block). Zowel de kerntemperatuur als omgevingstemperatuur worden gemeten en kunnen afgelezen worden op zowel het Block zelf als op je smartphone of tablet. Bovendien kun je de ingebouwde speakers van het Block gebruiken om diverse meldingen te ontvangen.

Met zijn capaciteit voor 4 Meater sondes fungeert het Block niet alleen als een handige opslagplaats, maar ook als een oplaadstation voor de Meater sondes nadat ze in gebruik zijn geweest. De Meater Block Vleesthermometer heeft een reeks indrukwekkende specificaties, waaronder 4 sondes, draadloze connectiviteit met je smartphone tot ongeveer 50 meter, en een hittebestendigheid tot maar liefst 300°C. Wil je het echt professioneel aanpakken, dan is deze Meater Block de beste vleesthermometer voor jou!

Pluspunten
 • Via app en Meater Block te bedienen
 • Verbinding tot 50 meter afstand
 • 4 hoogwaardige draadloze aluminium sondes
 • Hittebestendig tot 300°C
 • De app stuurt een melding wanneer het vlees gaar is
 • Ingebouwde speakers voor meldingen
 • Zeer uitgebreide app
 • Zowel kerntempeatuur als omgevingstemperatuur worden gemeten
 • Het Block dient als oplaadstation voor de draadloze Meater sondes
Minpunten
 • Prijzig

Bekijk hieronder waar de Meater Block Vleesthermometer verkrijgbaar is:


Dit zijn de voordelen van een goede vleesthermometer

Nauwkeurige gaarheid: Een vleesthermometer zorgt ervoor dat je vlees, vis of gevogelte precies op de gewenste gaarheid wordt bereid. Hierdoor voorkom je overgaarheid of ondergaarheid, wat resulteert in sappiger en smakelijker gerechten.
Voorkomen van voedselvergiftiging: Door de interne temperatuur van voedsel te meten, kun je ervoor zorgen dat het op een veilige temperatuur is bereid, waardoor schadelijke bacteriën worden gedood en het risico op voedselvergiftiging wordt verminderd.
Consistente resultaten: Met een vleesthermometer kun je consistent dezelfde resultaten behalen bij het bereiden van gerechten. Dit is vooral handig als je regelmatig dezelfde gerechten wilt maken met een specifieke gaarheid.
Veelzijdigheid: Een goede vleesthermometer kan worden gebruikt voor verschillende soorten voedsel, waaronder vlees, vis, gevogelte en zelfs bakwaren. Hierdoor kun je een breed scala aan gerechten bereiden met dezelfde thermometer.
Gemakkelijke bediening: Moderne vleesthermometers zijn vaak uitgerust met gebruiksvriendelijke functies, zoals digitale displays en voorgeprogrammeerde instellingen voor verschillende soorten voedsel. Dit maakt het meten van de temperatuur eenvoudig, zelfs voor beginnende koks.
Stressvrij koken: Met een vleesthermometer kun je vertrouwen op nauwkeurige metingen, waardoor je minder stress hebt tijdens het koken. Je hoeft niet constant het voedsel in de gaten te houden en kunt meer ontspannen genieten van het kookproces.
Geschikt voor verschillende kookmethoden: Of je nu aan het bakken, braden, grillen, roken of stoven bent, een vleesthermometer kan worden gebruikt bij verschillende kookmethoden om ervoor te zorgen dat je gerecht perfect wordt bereid.
Beste vleesthermometer

Wat is een vleesthermometer en hoe werkt het nou precies?

Een vleesthermometer, ook wel barbecuethermometer genoemd, is een keukeninstrument dat wordt gebruikt om de kerntemperatuur van vlees te meten tijdens het kookproces. Het bestaat uit een metalen sonde die in het vlees wordt gestoken en verbonden is met een temperatuurmeter.

Dit zijn de verschillende soorten vleesthermometers

Analoge thermometer: Deze moet in het vlees blijven, terwijl het kookt en laat de temperatuur zien via een wijzerplaat.
Digitale instant-read thermometer: Deze geeft vrijwel direct de temperatuur weer zodra je de sonde in het vlees steekt via een digitaal schermpje.
Digitale leave-in thermometer: Deze blijft in het vlees terwijl het kookt en toont de temperatuur via een digitaal scherm of met een bluetooth verbinding via mobiele telefoon.

Zo werkt een vleesthermometer

Steek de sonde in het dikste deel van het vlees, weg van botten en vet.
Zorg ervoor dat de sonde het binnenste van het vlees bereikt zonder de bodem van de pan te raken.
Wacht enkele seconden (bij een instant-read thermometer) of gedurende het kookproces (bij een digitale vleesthermometer) totdat de vleesthermometer de juiste temperatuur aangeeft.

Zo lang moet je vlees gemiddeld braden

VleessoortGaarheidMedium rare (55-57°C)Medium (60-65°C)Well done (70°C en hoger)
RundvleesBiefstuk3-4 min per kant4-5 min per kant6-7 min per kant
Rosbief20-25 min per 450g25-30 min per 450g35-40 min per 450g
VarkensvleesVarkenshaas4-5 min per kant5-6 min per kant6-8 min per kant
Varkenskarbonade5-6 min per kant6-7 min per kant8-10 min per kant
LamsvleesLamshaas3-4 min per kant4-5 min per kant5-6 min per kant
Lamskoteletten4-5 min per kant5-6 min per kant6-7 min per kant
KipKipfilet6-7 min per kant7-8 min per kant9-10 min per kant
Kippenpoot10-12 min per kant12-15 min per kant15-18 min
beste barbecue thermometer

Is een vleesthermometer echt noodzakelijk?

Een vleesthermometer is niet strikt noodzakelijk, maar wel erg handig. Het biedt nauwkeurige metingen van de interne temperatuur van vlees, wat helpt om de gewenste gaarheid te bereiken. Hierdoor voorkom je over- of onderkoken.

Het zorgt voor consistentie in je kookresultaten en verhoogt de veiligheid, vooral bij pluimvee en varkensvlees. Ook helpt het bij het bereiken van verschillende gaarheden, zoals rare, medium en well done. Voor dikkere stukken vlees is het handig om de kooktijd aan te passen op basis van de dikte. Kortom, een vleesthermometer is waardevol voor zowel beginnende als ervaren koks!

Tip van de Pannenbaas!

Wil je de temperatuur van meerdere stukken vlees tegelijkertijd kunnen meten? Ga dan voor een vleesthermometer met meerdere sondes. Denk je dit niet snel te gaan doen, kies dan gewoon voor een vleesthermometer met 1 sonde. Dit bespaart vaak een hoop geld.

Tips voor het onderhoud van een vleesthermometer

Reiniging na elk gebruik: Maak de sondes schoon met warm water en een mild afwasmiddel direct na gebruik. Vermijd het onderdompelen van de elektronische delen.
Voorkom vocht: Zorg ervoor dat er geen water in de elektronische behuizing of in de kabelverbindingen terechtkomt. Dit kan de werking van de thermometer negatief beïnvloeden.
Zachte reiniging: Gebruik een zachte doek of een wattenstaafje om de sonde en het display voorzichtig schoon te maken. Vermijd schurende schoonmaakmiddelen.
Verwijderbare sondes: Als je vleesthermometer verwijderbare sondes heeft, haal ze dan uit het apparaat voordat je gaat schoonmaken. Dit vergemakkelijkt het schoonmaken.
Hittebestendigheid: Zorg ervoor dat de sondes zijn afgekoeld voordat je ze opbergt. Hoge temperaturen kunnen de kabelisolatie beschadigen.
Bescherm de sondes: Gebruik de bijgeleverde beschermkapjes om de meetpunten van de sondes te beschermen. Dit voorkomt beschadiging en houdt ze hygiënisch.
Opslag: Bewaar de vleesthermometer op een droge en koele plaats, weg van direct zonlicht en vocht. Als je thermometer een opbergdoos heeft, gebruik die dan om de levensduur te verlengen.

Veelgestelde vragen over de beste vleesthermometer

Waarom is een vleesthermometer belangrijk?

Een vleesthermometer is belangrijk om ervoor te zorgen dat vlees op de juiste temperatuur wordt gekookt, waardoor het zowel veilig als lekker is om te eten. Het voorkomt dat vlees onder- of overgaar wordt, wat kan resulteren in ziekteverwekkende bacteriën of een onaangename smaak en textuur.

Hoe werkt een vleesthermometer?

Een vleesthermometer meet de interne temperatuur van het vlees om te bepalen of het de gewenste gaarheid heeft bereikt. De sonde wordt in het vlees gestoken, en de temperatuur wordt weergegeven op een digitaal display.

Kan ik een vleesthermometer in de oven laten terwijl het vlees kookt?

Ja, er zijn vleesthermometers die speciaal zijn ontworpen om in de oven te blijven terwijl het vlees kookt. Ze hebben draden die uit de oven kunnen lopen en verbinding maken met een display buiten de oven.

Zijn er vleesthermometers voor verschillende soorten vlees?

Ja, vleesthermometers zijn geschikt voor verschillende soorten vlees. Sommige thermometers hebben zelfs voorgeprogrammeerde instellingen voor verschillende vleessoorten en hun aanbevolen interne temperaturen.

Hoe weet ik welke temperatuur ik moet bereiken voor mijn gewenste gaarheid?

De gewenste interne temperatuur van vlees varieert afhankelijk van de gaarheid die je kiest. Bijvoorbeeld: medium-rare rundvlees heeft een interne temperatuur van ongeveer 57-60°C, medium rundvlees is ongeveer 63-68°C.

Kan ik een vleesthermometer in de vaatwasser doen?

In de meeste gevallen is het niet aanbevolen om een vleesthermometer in de vaatwasser te doen. Het beste is om de sonde en het display voorzichtig met de hand schoon te maken volgens de instructies van de fabrikant.

Hoe kan ik de nauwkeurigheid van mijn vleesthermometer controleren?

Je kunt de nauwkeurigheid van je vleesthermometer controleren door deze in ijswater (0°C) en kokend water (100°C) te plaatsen. Het display moet deze temperaturen nauwkeurig weergeven. Sommige thermometers kunnen ook worden gekalibreerd.

Kan ik een vleesthermometer gebruiken voor ander voedsel dan vlees?

Ja, vleesthermometers kunnen worden gebruikt om de temperatuur van andere voedingsmiddelen, zoals gevogelte, vis en zelfs gebak, te meten. Zorg er echter voor dat je de thermometer grondig reinigt tussen verschillende soorten voedsel.

Moet ik de batterijen van mijn vleesthermometer verwijderen als ik het niet gebruik?

Het is een goed idee om de batterijen van je vleesthermometer te verwijderen als je deze langere tijd niet gebruikt om te voorkomen dat de batterijen gaan lekken en de interne elektronica beschadigen.

Kan ik een vleesthermometer opnieuw kalibreren?

Sommige vleesthermometers kunnen opnieuw worden gekalibreerd volgens de instructies van de fabrikant. Dit is handig om de nauwkeurigheid te behouden.

Bijkomstige producten voor de beste vleesthermometer

Naast het hebben van de beste vleesthermometer zijn er enkele handige bijkomstige producten die je kookervaring nog verder kunnen verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan een hittebestendige handschoen of ovenwant, waarmee je gemakkelijk hete pannen en schalen kunt hanteren zonder je handen te verbranden. Deze handschoenen zijn ideaal als je de thermometer in het vlees wilt steken terwijl het nog op het vuur staat.

Een goede snijplank en een scherp koksmes zijn onmisbaar bij het bereiden van vlees. Na het garen is het belangrijk om het vlees rustig te laten rusten voordat je het snijdt. Een snijplank met sapgeul helpt bij het opvangen van sappen en voorkomt dat je werkoppervlak vies wordt. Een scherp koksmes zorgt voor nette en precieze snedes.

Deze bijkomstige producten dragen bij aan een betere en fijnere kookervaring wanneer je een vleesthermometer gebruikt!

1

MostEssential Premium Vleesthermometer
Beste keuze

Bekijk ookWat vond je van deze post?
[Totaal: 14 Gemiddeld: 4.6]
Vleesthermometer kopen? 5x de beste vleesthermometer van 2024
Vleesthermometer kopen? 5x de beste vleesthermometer van 2024
De Pannenbaas
De Pannenbaas

De Pannenbaas.nl is dé specialist op het gebied van pannen en keukengerei. Met meer dan 10 jaar ervaring met diverse keukenproducten en pannen geven we je deskundig advies over de beste producten die je kunt kiezen voor in jouw keuken!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Pannenbaas.nl
Logo
Vergelijk items
 • Cameras (0)
 • Phones (0)
Vergelijken